Ondersteuning voor mezelf

  • Praktische en doelgerichte ondersteuning
  • Stimuleren van zelfredzaamheid
  • Basis voor de toekomst

Stap voor stap verder

Werk, school, financiën en vrije tijd. Het is lastig om alles goed voor elkaar te hebben en te houden. Soms gaat het mis. Misschien omdat je boos bent, omdat het lastig is om afspraken na te komen of omdat er financiële problemen ontstaan. Op die momenten kun je wel wat hulp gebruiken.

Zorg met Karakter helpt jou om je leven op orde te krijgen. Dit doen we met een-op-een hulp. Een ondersteuner helpt je bij de grootste obstakels en problemen. En op hem kun je terugvallen wanneer dat nodig is. Zo sta je er nooit alleen voor.

Praktische ondersteuning die bij jou past

De individuele, praktische ondersteuning die Zorg met Karakter biedt, sluit aan bij jouw ondersteuningsvraag. We luisteren daarom goed naar jouw verhaal. Waar loop jij tegenaan, wat vind jij moeilijk, wat kan je zelf en wie kan je helpen?

 

Samen denken we na over oplossingen. Over hoe het voor jou beter kan. Wat je zelf kunt doen en waar je echt ondersteuning bij nodig hebt. Afspraken nakomen op werk en school, betere sociale contacten of meer structuur in je dag? We helpen je met de uitdagingen die dagelijks op jouw pad komen.

Zelf doen met onze hulp

Afspraken nakomen op werk en school, betere sociale contacten of meer structuur in je dag? We zetten jouw doelen in een stappenplan. Hierin staan de doelen waarmee jij aan de slag gaat. Zelf doen is belangrijk maar we ondersteunen je daarbij zoveel mogelijk.

We kunnen je helpen met:

  • Wonen
  • Werk en activiteiten
  • Psychische en lichamelijke gezondheid
  • Zingeving
  • Sociale omgeving
  • Financiën en administratie

Ook als het weer beter gaat

Als het nodig is, is de ondersteuning in het begin intensief. Dan zien en spreken we elkaar zo vaak als nodig. Soms is het voldoende om wat minder vaak af te spreken. Ook wanneer je het leven weer op de rit krijgt, houden we contact. We doen daarbij ons best om je één vast aanspreekpunt te bieden.

 

We staan voor je klaar en laten elkaar niet direct lost als het goed gaat. We bieden je veiligheid zodat we een mogelijke terugval ook weer samen op kunnen pakken en direct een stap naar voren maken. Op naar een stabiele en duurzame toekomst!

Een stabiele toekomst

Zorg met Karakter zoekt samen met inwoners naar kracht om hun leven weer (of meer) zin te geven.
Jij stelt jouw doelen. Wij bieden praktische ondersteuning om ze te behalen. We geven je alle tijd en aandacht die nodig is om jou verder te helpen.

Keurmerken

Kom in contact

Zorg met Karakter
Mr. P.J. Troelstraweg 24
8917 CM Leeuwarden
06 - 14 52 85 79
info@zorgmetkarakter.nl

AGB code: 98106043
KvK: 84571853

Op zoek naar Zorg met Karakter? Zet vandaag de eerste stap!