Ervaringen

  • Ruime ervaring
  • Oprecht betrokken
  • Creatief en vooruitstrevend

Ervaringen

Vanaf 2010 helpen we inwoners op weg naar een stabiele en duurzame toekomst en een sterke sociale basis. Keer op keer een uniek traject dat we met veel enthousiasme een aandacht oppakken. Hieronder lees je hoe mensen die naar ons zijn doorverwezen die inzet ervaren hebben.


Ben je of ken je iemand die op zoek is naar Zorg met Karakter? Zet dan nu die eerste stap en neem contact op. We vertellen je graag vrijblijvend alles over onze werkwijze, wat je daarvan mag verwachten en hoe de vergoeding geregeld wordt.

“Door mijn autisme en de corona pandemie zocht ik hulp. De structuur in de dag was weg, ik had geen doel. Op aanraden van anderen heb ik contact gezocht met de gemeente en Zorg met Karakter.

Wat ik heel fijn vind is dat de ondersteuning op maat wordt geleverd. Ik kreeg advies in de dagelijkse routine, het vinden van balans en afleiding, bijvoorbeeld ook tijdens het maken van wandelingen ed. Nu is het overzicht terug, ben ik veel blijer en ook mijn gezinsleden varen er wel bij.

Ik kan Zorg met Karakter iedereen aanraden“.

Catharina

“Door de goede gesprekken tijdens wandelingen is het door de ondersteuning van Zorg met Karakter gelukt om het roer op te gooien. Ik kreeg in mijn eigen tempo de juiste stimulans en duwtje in de rug “.

Femke

“Ik ben door de ondersteuner van Zorg met Karakter geholpen om mijn dagritme weer op orde te krijgen. Hierdoor lukt het om mijn studie weer op te pakken. Ook heb ik meer energie voor leuke dingen”.

Peter

Een stabiele toekomst

Zorg met Karakter zoekt samen met inwoners naar kracht om hun leven weer (of meer) zin te geven.
Jij stelt jouw doelen. Wij bieden praktische ondersteuning om ze te behalen. We geven je alle tijd en aandacht die nodig is om jou verder te helpen.

Keurmerken

Kom in contact

Zorg met Karakter
Mr. P.J. Troelstraweg 24
8917 CM Leeuwarden
06 - 14 52 85 79
info@zorgmetkarakter.nl

AGB code: 98106043
KvK: 84571853

Op zoek naar Zorg met Karakter? Zet vandaag de eerste stap!