Ondersteuning voor iemand anders

  • Individuele ondersteuning op maat
  • Praktische en doelgerichte ondersteuning
  • Stap voor stap naar voren

Persoonlijke hulp voor iemand in je omgeving

Je zoon of dochter, vader of moeder, soms hebben ze een steuntje in de rug nodig. Met school, werk, of met het huishouden. Omdat er schulden zijn of problemen met een verslaving zoals alcohol, drugs of gamen. Zorg met Karakter ondersteunt mensen met ADHD, een psychische aandoening, een vorm van autisme of bijvoorbeeld een lichte verstandelijke beperking om hun leven weer op orde te krijgen.

We doen dit door het bieden van individuele, praktische ondersteuning bij alledaagse zaken zoals wonen, werken, school en sociale contacten. Waar nodig roepen we de hulp van specialisten in, je kunt daarbij denken aan een psycholoog, psychiater of therapeut. Vanuit ons heb je daarbij altijd één vast aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.

Persoonlijk plan en maatwerk

De obstakels die mensen in hun leven tegenkomen kunnen verschillen. Zorg met Karakter vindt daarom dat iedereen z’n eigen plan en doelen nodig heeft. Dit plan ontwikkelen we samen, stap voor stap. Samen kijken we wat nodig is en we stemmen onze ondersteuning hierop af.

In een persoonlijk stappenplan stellen we samen doelen op en maken we afspraken. Deze kunnen verschillend zijn. Bijvoorbeeld meer structuur in iemands dag aanbrengen of de sociale basis versterken en onderhouden. Zorg met Karakter staat voor praktische ondersteuning, we ondersteunen jouw om je persoonlijke doelen te bereiken.

Ook als het weer beter gaat

Als het nodig is, is de ondersteuning in het begin intensief. Dan zien en spreken we elkaar zo vaak als nodig. Soms is het voldoende om wat minder vaak af te spreken. Ook wanneer je het leven weer op de rit krijgt, houden we contact. We doen daarbij ons best om je één vast aanspreekpunt te bieden.

 

We staan voor je klaar en laten elkaar niet direct lost als het goed gaat. We bieden je veiligheid zodat we een mogelijke terugval ook weer samen op kunnen pakken en direct een stap naar voren maken. Op naar een stabiele en duurzame toekomst!

Een stabiele toekomst

Zorg met Karakter zoekt samen met inwoners naar kracht om hun leven weer (of meer) zin te geven.
Jij stelt jouw doelen. Wij bieden praktische ondersteuning om ze te behalen. We geven je alle tijd en aandacht die nodig is om jou verder te helpen.

Keurmerken

Kom in contact

Zorg met Karakter
Mr. P.J. Troelstraweg 24
8917 CM Leeuwarden
06 - 14 52 85 79
info@zorgmetkarakter.nl

AGB code: 98106043
KvK: 84571853

Op zoek naar Zorg met Karakter? Zet vandaag de eerste stap!